ВАЖЛИВО!

ІНФОГРАФІКА

Дорожня карта для людей, переміщених в межах країни (доповнена по всій Україні)

ДОВІДНИК
демобілізованого учасника антитерористичної операції

 

>

   
20.02.2019

В Центральному районі жителька Матвіївки презентували 4-ту збірку віршів «Наше село і відомі місця в селі»

У вівторок, 19 лютого, у мікрорайоні Матвіївка Центрального району в актовому залі ЗОШ № 24 відбулася творча презентація 4-ї збірки віршів «Наше село і відомі місця в селі» поетеси, мешканки мікрорайону Матвіївка, - Бабенко Лідії Іванівни. У творчому доробку Лідії Іванівни 4 збірки віршів, присвячених рідному краю, мешканцям мікрорайону та їх нагальним потребам.

Від імені голови адміністрації Центрального району народну поетесу привітав завідувач сектору соціально-економічного розвитку мкр. Матвіївка Юрій Довженко. Також на урочистій презентації були присутніми депутат Миколаївської міської ради Сергій Мотуз, колектив та учні ЗОШ №24, працівники бібліотеки ЦБР №21 для дорослих, творчий колектив Матвіївського будинку культури, колектив ДЗН № 99 «Ластівка».

Зустріч пройшла в теплій, душевній атмосфері, і не залишила байдужим жодного з присутніх, Лідія Іванівна розповіла про себе, свій життєвий шлях, захоплення, прочитала свої вірші.

Роль митця в історії людства завжди була знаковою. Здавна вважалося, якщо тобі Бог дав хист, уміння творити — ти належиш людям. Ти є взірцем мудрості, гідності, чесного служіння справедливості, прикладом для наслідування. Саме таким поетом, патріотом і просто щирою людиною є Бабенко Лідія Іванівна.

Сектор соціально-економічного розвитку мікрорайону Матвіївка адміністрації Центрального району